Ik ben Monique van Vliet. In mijn praktijk Fysiotherapie Monique combineer ik mijn werk als (hand)fysiotherapeut en mijn werk als docent biologie. Vanuit deze disciplines help ik mensen graag. In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden. Wandelen, hardlopen en reizen behoren tot mijn favoriete tijdverdrijf.


Lees verder of ik ook voor u iets kan betekenen.
 Handtherapeut

Binnen de fysiotherapie heb ik me gespecialiseerd in klachten aan de hand. Door overbelasting, slijtage of een trauma kan de dynamiek in de hand verstoord zijn. Ik kijk met u wat er nodig is om de hand weer functioneel te krijgen. Als handtherapeut ben ik aangesloten bij het Handtherapie netwerk Breda. 

Fysiotherapeut en sportmasseur

Als algemeen fysiotherapeut en als sportmasseur houd ik me vooral bezig met hardloopblessures en rugklachten. Ik maak gebruik van mobilisaties volgens Mulligantechniek en volgens het 4xT principe. Door middel van kracht- en stabiliteitsoefeningen wordt er voor meer balans in het lichaam gezorgd. Vermoeide spieren worden verzorgd met een ontspannende massage.

 


  


Ik ben werkzaam in verschillende praktijken.
Op dit moment ben ik te vinden in de praktijk Fysiotherapie Gilze.
Neem contact op met de praktijk voor het maken van een afspraak.


 


 

Examentraining biologie

Als biologiedocent en examinator bij de staatsexamens heb ik jaren ervaring met examens voor VMBO, Havo en VWO.

 
Biologie moeilijk? Ik geef graag uitleg, nuttige tips en tricks. Vraag vrijblijvend de mogelijkheden aan voor bijles (dit kan ook in kleine groepen).